Wie zijn wij…

Arvid Schellens en Christel Saris, geboren en getogen Nuenenaren. Arvid is al sinds 2012 werkzaam bij het bedrijf. Hij heeft dan ook meegeholpen aan de groei van het bedrijf tot waar het nu is. Met zijn opleiding ruimtelijke vormgeving kan hij zijn creativiteit hierin helemaal kwijt. Christel heeft altijd als paraveterinair gewerkt maar toen ze de kans kregen het bedrijf over te nemen heeft ze haar baan opgezegd en is ze in 2022 begonnen bij het toen nog hetende John Geven Studio’s. Hiervoor was ze wel al regelmatig in de studio aanwezig om te helpen waar nodig.

‘Loop gerust eens binnen, wij laten u met trots ons bedrijf zien en de koffie staat klaar’

Een Boxx met een creatieve omgeving waar veel mogelijk is.

Studio Boxx voorheen John Geven studio’s is gevestigd in Nuenen. De studio is onderverdeeld in een grote Studio (620m2) en meerdere kleine studio’s en een restaurant. Deze studio’s worden dan ook met enige regelmaat gehuurd door externe partijen voor verschillende producties. Studio Boxx is onder te verdelen in 3 subcategorieën. De Photo Boxx, Event Boxx, en de Kook Boxx.

In de Photo Boxx maken voornamelijk product en reclame fotografie. Wij fotograferen zowel in onze studio als op locatie. De studio is voorzien van een rondwand, green screen, licht hemel en uitgeruste apparatuur. De studio is 7 meter hoog en met 2 grote rolluiken aan de zijkant hebben er al menig grote voertuigen binnen gestaan. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in 360 graden, food en portret fotografie, video en bedrijfsfilmpjes. We werken dan ook voor MKB bedrijven tot grote internationals als: Philips, Signify , DAF, KLM, Kuhn, TNO, Matrix, maar ook de lokale bedrijven en particulieren weten ons te vinden.
De Event Boxx is een verzamelnaam van verschillende activiteiten die in onze ‘boxx’ kunnen plaatsvinden. Onze studio kunnen we ombouwen tot een volwaardige feest locatie. Hier vinden dan ook regelmatig bedrijfsfeesten, themafeesten, congressen, presentaties, trouwerijen, vergaderingen, en eventuele cursussen plaats. Wij halen de zorgen bij u weg en regelen het van a tot z. Het is ook mogelijk om een ceremonie van een uitvaart met koffietafel bij ons te houden.
De Kook Boxx. In onze studio hebben we een ruime keuken met restaurant. We geven hier kookworkshops, bedrijfsuitjes, diners en feesten voor wat kleinere groepen. Wilt u een kookworkshop voor wel 100 man? Geen probleem! We bouwen onze grote studio om tot volwaardige keuken! De keuken wordt bij Events natuurlijk ook gebruikt om het eten/hapjes vers voor u te bereiden.

Kortom Studio Boxx is een multifunctionele Boxx waarin veel mogelijk is.

We zeggen dan ook niet voor niets ‘Its Your Choice’, of terwijl het is uw keuze wat u er van wilt maken.